Ce este crema pentru faţă şi cum o poţi folosi ca să arăţi bine şi să ai grijă de pielea ta

Pielea din zona fetei este supusă în permanenţă acţiunii factorilor externi, în timp se poate degrada şi îşi poate pierde din calităţi, ajungându-se la o îmbătrânire prematură în cele din urmă. Îngrijirea tenului este foarte importantă pentru un look fresh de fiecare dată şi pentru un aspect estetic cât mai plăcut. Sunt multe tratamente şi produse care se pot folosi pentru îngrijirea tenului, însă niciunul nu e aşa de simplu şi de eficient precum crema de faţă.

Crema de faţă, aşa cum îi spune şi numele este un produs sub formă de cremă, îmbogăţită cu diverse substanţe şi extracte, de regulă naturale, care are rol hidratant şi hrănitor, care curăţă şi revitalizează pielea feţei. Cremele pentru faţă sunt destul de ieftine, se găsesc peste tot, se aplică uşor şi au efecte imediate.

Crema de faţă trebuie aleasă cu atenţie şi trebuie aplicată în mod corect

E suficient să foloseşti o cremă de faţă în fiecare zi şi şi vei avea pori curaţi şi perfect funcţionali, vei avea un aspect îngrijit şi o piele mai sănătoasă şi mai uşor de machiat, la nevoie. Pentru rezultate excelente ai nevoie însă de o cremă de faţă bună, bună însemnând cu diverse substanţe bio şi extracte în interiorul său, care se aplică rapid şi intră rapid în piele acţionând local într-un timp scurt.

O cremă de faţă bună este şi cremă care poate repara şi anumite defecte apărute la nivelul tenului, care le poate estompa cel puţin şi poate reda aspectul natural, plăcut al tenului tânăr. Fie că foloseşti o cremă hidratantă pentru faţă sau una care hrăneşte în profunzime şi curăţă, cremele trebuie să fie cât mai naturale şi mai bine concepute pentru a nu afecta pielea sensibilă a feţei.

E vorba totuşi de un produs care are contact direct cu pielea, aşa că e bine să citeşti mereu eticheta şi să vezi ce conţine fiecare cremă hidratantă pentru faţă. Şi mai e un secret pentru a avea rezultate bune când aplici creme pentru faţă: învaţă cum să le foloseşti corect, citeşte instrucţiuni, urmăreşte tutoriale, în funcţie de cremă aplicarea diferă. Contează şi consistenţa, cât de repede intră în piele, cât de repede acţionează, aşa că aplicarea trebuie să fie principala ta preocupare când alegi creme pentru faţă. În funcţie de momentul din zi când aplici crema naturală pentru faţă îţi poţi comanda crema dorită din online, la un preţ bun.

La aplicarea unei creme naturale de faţă trebuie menţinut un contur ferm, tânăr al chipului, aşa că se începe cu zona pomeţilor, mişcări din interior spre urechi. Urmează bărbia, cu mişcări din centru şi apoi se urcă spre stânga şi spre dreapta până la lobii urechilor. La obraji mişcările sunt ascendente, cu uşoare curbe spre exterior. Toate mişcările sunt făcute de arătător, mijlociu şi inelar, degetele lipite de faţă. La final vei observa că ai un strat uniform de cremă şi întreaga faţă este acoperită perfect.

Cremele de faţă de la GEROCOSSEN se aplică uşor şi acţionează rapid

GEROCOSSEN are pregătite creme speciale pentru faţă, naturale, nutritive sau hidratante, cele hidratante au alge marine, previn semnele îmbătrânirii, creşte cantitatea de acid hialuronic din piele.

Pielea îşi va recăpăta elasticitatea, va fi suplă şi netedă, în produse nu sunt parabeni sau alergeni, uleiul de argan bio sau susanul şi avocado sunt doar câteva dintre ingredientele care te vor ajuta să arăţi bine de fiecare dată. Cremele nutritive au miere de albine, pentru revitalizarea tenului, pielea e hrănită intens cu ajutorul vitaminelor şi mineralelor naturale.

Uleiul de măsline şi vitamina A contribuie şi ele la regenerarea celulară şi la protejarea pielii sensibile. Factorul de protecţie solară previne ridurile şi nu permite pielii să îmbătrânească aşa de rapid. Compania românească de tradiţie are deja experienţă pe piaţă şi vine doar cu produse bio româneşti, fabricate în cele mai bune condiţii pentru o îngrijire adecvată şi sigură a tenului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *