Criolipoliza – preț, rezultate, tratament

Celulita și kilogramele în plus sunt două probleme care afectează tot mai multe femei din întreaga lume. Din păcate, sunt situații în care nici dieta, nici antrenamentele la sală nu dau roade, astfel că persoanele care se luptă cu celulita sunt nevoite să caute alte metode care să fie eficiente.

Criolipoliza – cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată

Apărută la sfârșitul anilor 2000, criolipoliza este o tehnică non-invazivă de slăbire localizată care le oferă femeilor care luptă împotriva kilogramelor în plus un tratament rapid și fără durere.

Cunoscută adesea sub denumirea de coolsculpting, această tehnică este orientată atât către distrugerea celulitei inestetice precum și a depozitelor nedorite de grăsime.

Ce presupune tratamentul cu criolipoliză

Principiul care stă la baza unui tratament cu criolipoliză este principiul răcirii controlate. Ce înseamnă acest lucru?

Ei bine, procedura implică utilizarea unui aparat performant cu două aplicatoare, cu ajutorul cărora celulele de grăsime din zonele cu țesut adipos în exces sunt distruse la o temperatură foarte joasă, urmând ca mai apoi să fie eliminate de către organism în mod natural.

Astfel, fiecare dintre cele două aplicatoare atrage înăuntru țesutul gras printr-un efect de vacuum, încetinind temporar circulația sangvină.

Acest aparat poartă denumirea de CoolTech și este singurul de pe piață care poate ajunge până la minus 3 grade în 10 minute, garantând rezultate optime pe termen lung.

Ce beneficii are tratamentul cu criolipoliză

Criolipoliza se dovedește a fi o procedură extrem de eficientă deoarece acționează în zonele cu probleme distrugând adipocitele fără a afecta tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor. În plus, procedura nu implică deloc durere, iar rezultatele devin vizibile chiar imediat, după prima ședință.

Mai mult decât atât, prin intermediul unei singure ședințe se pot trata chiar și două zone mai mari de pe corp – acolo unde se află exces de grăsime.

De asemenea, tratamentul cu criolipoliză nu lasă vânătăi, traume interne sau cicatrici, iar rezultatele obținute sunt excelente.

Așadar, criolipoliza este o procedură tot mai populară pentru a elimina cu succes surplusul de grăsime din următoarele zone ale corpului:

  • abdomen;
  • șolduri;
  • coapse;
  • fese;
  • genunchi;
  • picioare.

Ce rezultate se obțin în urma tratamentului cu criolipoliză?

Chiar dacă îmbunătățiri se văd încă de la prima ședință, rezultatele finale ale criolipolizei se observă abia după minim 2 săptămâni, atunci când celulele grase distruse se elimină complet, în mod natural.

În urma ședinței de criolipoliză pot apărea, temporar, anumite efecte precum roșeața, mici umflături și o senzație minimă de disconfort, dar acestea dispar, de regulă, în aproximativ 15 zile.

Criolipoliza CoolTech te ajută să pierzi, în medie, aproximativ 25% din celulele de grăsime; cu alte cuvinte, elimini o treime din volumul zonei tratate.

Ce preț are criolipoliza Cooltech

În general, tratamentul cu criolipoliză are un preț destul de ridicat, dar analizând ofertele existente pe piață vei putea observa că există clinici de beauty care oferă reduceri substanțiale.

Un astfel de exemplu îl constituie clinica Yiara, una dintre cele mai apreciate din domeniu, grație tehnicilor performante și a experienței specialiștilor care fac parte din echipa sa.

Clinica Yiara – proceduri estetice cu rezultate excelente

Așadar, dacă te afli în căutarea unei clinici de înfrumusețare, poți apela cu încredere la clinica Yiara – una dintre cele mai apreciate de pe piață. Tratamentele sunt personalizate în conformitate cu cerințele individuale, astfel că specialiștii pot oferi rezultate excelente pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *