Green Dental, clinica stomatologică eco-friendly care te poate ajuta să obții zâmbetul perfect

Problemele dentare pot fi prevenite din timp, dar unora le este teamă de dentist, așadar amână în mod frecvent vizita la medicul stomatolog. Din păcate însă, majoritatea oamenilor apelează la serviciile acestuia doar în momentul în care apar complicațiile. Ar trebui să învățăm că, de cele mai multe ori, prevenția poate fi cheia sănătății noastre orale, așadar ar trebui să avem grijă de dinții noștri.

O nouă premieră în stomatologie – Green Dentistry

Green Dental este prima și singura clinică eco-friendly din România care a adoptat conceptul de green dentristry – orientarea către tehnici implementate prin intermediul anumitor tehnologii digitale de ultimă generație, utilizând tratamente minim invazive.

Înființată în anul 2007, aceasta pune accentul pe prevenirea problemelor dentare și pe îmbrățișarea unui stil de viață sănătos, aducând contribuții semnificative în ceea ce privește starea de sănătate orală a pacienților.

Green Dental este membră Asociației Eco Dentistry din America și oferă un nou model de asistență medicală în România, bazat pe echipamente high-tech la cele mai înalte standarde.

De asemenea, atmosfera plăcută este asigurată de designul eco-friendly al cabinetelor dentare,  fiecare detaliu al decorului din clinică fiind conceput special pentru a oferi un grad sporit de confort pacienților săi.

Principiile stomatologiei verzi

La baza principiilor stomatologiei verzi stă afirmația conform căreia sănătatea organismului uman se află în permanență într-o relație de interdependență cu natura. De aceea, această clinică dentară pune la dispoziția pacienților cele mai avansate tehnologii.

De exemplu, este bine cunoscut faptul că radiografiile digitale prezintă un număr minim de radiații și nu influențează în mod negativ calitatea fotografiei.

Pentru o datură sănătoasă, se recomandă substituirea obturațiilor (plombelor) din amalgam (aliaj al mercurului cu unul sau mai multe metale) cu cele din compozit fotopolimerizabil.

Green Dental are un laborator propriu cu specializare ridicată în sistemul CAD/CAM CEREC 3D care permite păstrarea unei suprafețe cât mai mari din smalțul natural al dintelui. Restaurațiile coronare pot fi realizate într-un timp foarte scurt din ceramică – materialul cu cea mai mare biocompatibilitate la ora actuală.

În cadrul clinicii sunt utilizate sterilizatoare în conformitate cu reglementările Uniunii Europene, iar procesul de sterilizare este monitorizat în permanență de către un sistem electronic. De asemenea, cabinetele sunt prevăzute cu o pardoseală antibacteriană pentru a asigura o protecție suplimentară.

În căutarea zâmbetului pierdut

Green Dental face parte din grupul de clinici Dent Estet din București, care este lider de piață cu o experiență profesională de peste 15 ani în stomatologie.

Dent Estet oferă clienților săi servicii stomatologice premium, dorind să îi ajute pe toți cei care și-au pierdut încrederea în ei din cauza problemelor dentare să-și recapete zâmbetul, iar acesta să fie în perfectă armonie cu trăsăturile lor.

Una dintre tehnologiile inovatoare cel mai des utilizate de ei este WaterLase – care tratează afecțiunile dentare indiferent dacă sunt simple sau complexe, prin combinarea anumitor elemente precum apa, aerul și energia laser.

Astfel, acest procedeu determină cu succes înlocuirea frezei, turbinei și a bisturiului, de aceea pacienții beneficiază de un tratament fară durere pe toată durata intervenției.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul DentEstet.ro și solicitați o programare stomatologică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *