Infecția candidozică este o problemă de sistem în organismul tău. Cauze si tratamente

Candidozele se manifestă printr-o multitudine de simptome externe, interne ori emoționale, cauza fundamentală nu este o problemă a pielii, a mușchilor sau a regiunilor intime – este o problemă de sistem care vizează întregul organism. Atunci când ciuperca Candida se modifică din formă non-patogenică în formă patogenică ea poate trimite spori care se fixează în aproape orice organ din corp, provocând daune și simptome ale infecțiilor micotice în zona respectivelor organe (plămâni, sinusuri, piele, gură, vagin, sistem limfatic, esofag, unghii ale picioarelor). Corpul uman nu reușește de obicei să ucidă sporii și nu există medicamente care să te ajute cu eliminarea sporilor. Dacă nu tratezi infecția micotică ca pe o problemă periculoasă ai toate șansele să suferi de probleme și mai grave în viitor.

Imediat ce înțelegi acest adevăr și abordezi infecțiile candidozice corect și expeditiv poți cu adevărat să controlezi orice tip de infecții micotice simplu, ușor și în deplină siguranță. programul meu îți arată EXACT cum să faci aceast lucru.

Doar prin regim alimentar, antifungice și probiotice nu se poate vindeca candidoza

Dieta este un factor vital în gestionarea infecțiilor candidozice, nu este suficientă pentru a eradica motivul care stă la baza candidei. Regimul alimentar nu elimină cauza candidozei și același lucru este valabil pentru antifungice precum uleiul de oregano și frunzele de măslin. Antifungicele pot cel mult să anihileze Candida din interiorul intestinelor, dar tratamentul de acest tip nu vizează cauzele REALE ale dezvoltării ciupercii și te confrunți din nou cu candidoză la scurt timp. Chiar și consumul de probiotice va avea același efect temporar. Pentru a controla pe deplin infecția candidozică trebuie să știi care antifungice să le iei, pentru ce perioadă de timp și în ce doze. Mai trebuie să știi care probiotic anume să-l consumi și când anume, iar aceasta este doar o mică piesă a puzzle-ului.

Cele mai întâlnite medicamente împotriva candidei includ:

• Fluconazol
• Griseofulvin
• Terbinafin
• Gynazol
• Ketoconazol
• Miconazol și Nystatin
• Itraconazol

Infecția candidozică poate fi periculoasă dacă nu este tratata

Candida Albicans poate fi foarte periculoasă: În momentul în care Candida își modifică forma non-patogenică în formă patogenică produce structuri rădăcinoase denumite rizomi; aceștia penetrează și perforează pereții intestinelor.

Acest lucru permite micozelor, deșeurilor toxice, bacteriilor și alimentelor nedigerate să pătrundă în sânge, cauzând multe afecțiuni neplăcute și adesea destul de periclitante, precum: sindromul intestinului permeabil, iritații acute, încețoșarea gândirii, reflux gastric, pierderi de memorie, dureri articulare și inflamații puternice precum și micoze la nivelul sinusurilor și al plămânilor.

Atunci când Candida devine sistemică, poate penetra și se poate manifesta în orice organ de care se fixează. Poate fi plămân, sinusuri, gură, vagin, sistem limfatic, esofag, unghiile picioarelor, creier și chiar tract urinar. De aceea candida devine periculoasă dacă nu este tratată.

Se știe de asemenea că ciupercile Candida produc mai mult de 75% din substanțele toxice care otrăvesc organismul uman. Toxinele principale (canditoxină și etanol) au un efect negtiv asupra creierului și pot influența în mod drastic procesele biochimice. Luați seama de faptul că aceleași toxine, canditoxină și etanol, care ajung în fluxul nostru sanguin sunt ACELEAȘI toxine periculoase care odată injectate șobolanilor au cauzat paralizia membrelor și în cele din urmă moartea.

La oameni, canditoxina și etanolul cauzează: infecție micotică vaginală, pielea uscată cu prurit, candidoză orală, erupții la nivelul pielii, eczeme, dureri articulare, balonare, diaree cronică, artrită, constipație, arsuri stomacale, beșici ale cavității bucale, somn neliniștit, lipsă de energie, încețoșarea gândirii, probleme cronice ale sinusurilor, sindromul picioarelor neliniștite, dureri de cap, vedere încețoșată, schimbări de dispoziție, poftă de dulciuri, alergii alimentare, mâncărimi inghinale și rectale, frisoane, piciorul atletului ș.a.m.d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *